Ylituvan isäntä raohottuvan. Ei aevan kaekkija sentään hajalle puhkunu. Tosin vieläki nurkissa vinkuu ja ikkunan takana männyt tutajaa, mutta kohtuuven rajoessa.

Meleko pitkä lsku siitä varmaan tullee monelle. Vakkuutuksethan ei korvaa jos ei oo nimenommaan myrskyvakkuutusta. Ehei vakkuutusyhtijöihen pitttää rakentaa johtajille komijooeta palatseja ja maksimoija voettoja.

Se on vuosiki jo meleko lopullaan. Kohta höpelöt saa taas syöstää taevaalle saastetta ja meluva. Se touhu pitäsi laella kieltää. Minusta siinä on yhtä vähän mieltä kuin tupakinpoltossa. On se irvokasta kun jonkun syrijäseuvvun mummon paskakikkare pittää jaohaa päästöttömmään muotoon hirmukalliilla aparaatilla. Saastuu... Kilijuu piipertäjät??? Miten se ei tuo rakettitouhu sitte saastuta? Lisäksi se maksaa mahottomasti ja aeheottaa vahinkoja jopa elinikäsijä vammoja - turhan taotta!!!

Kyllä kae se vuos vaehtuu iliman räeskettä ja kipunoeta- Pölijä kae sitä pittää olla jos jottae säkeneitä ihhaelee maankaato ihimeenä. Veskissä käö ja pierasta pammaottaa jos paoketta kaepaa. Vielä moesta ostokeinoella korostellee!

Joo, vaen eikae sille mittää maha jos joku haluvaa rahasa haaskata joutavaan teloen siinä samalla silimäsä ja kätesäkki. Usseimmiten se varotus tullee sen kuulusan kantapään kaotta.

-O-