No niin , sehän alakaa olla syksy nähtyvä elämää. Allakassa muutama päevä jälellä mutta talavenmerkki kun maa on valakija.pakkastaki on asteen verran. Näenollen se on talavi ny!

Kyllähän se nivelissäki tuntuu, että täältä pesee ja huuhtasee. Joka nivel ilimottaa että vaseliiniä oes vaella. Vaen mistäpä sillä lehemättömälle voeta? Kyllä se siitä vielä kesäki koettaa. Sitte vähä helepottaa.

Lääkärithän on parasta kiertää mahollisimman kaokaa. Niin kauan on toevua kun ei tarvii arvaoskeskuksen oven saranoeta kuluttaa. Neon päevät lujetut kun VALElääkäri pääsee sorkkimaan arvaoksijjaan resehtiin. Sitte mansikoeta maksavija myrkkyjä häätyy nieltä kurkku soekijana. Kummahahan oesi jos hyväki terveös ei ala horijumaan.

Mitä se tuo töllö illallaki selosti että lääkäreihen virheijen takija 1700 suomalaesta heittää veivisä pusikkoon  kun lääkäri on hoetanu hommasa huonosti. Tietenki joskushan se on se viimenen potku potkastava, vaen mitä se Ylitalon isäntäki sannoo jos henki mennee kuikkimaan sinne aekasemmin kuin kirijoehin on merkitty.

Kyllä se luonto tekkee tehtäväsä iliman myrkynsyöntijäkin. Tosin ohan se raato nuorempana mukavampi katella? Vaen kukapa sinne kuikki kun on 2 meetriä hiekkaa turvan päällä. Hyvvää terveöttä ja pitkää ikkää kaekille. Kiertäkää valelääkärit kaokaa.

-O-