vuosi pimmeimmillään. - Kuukaosi kun mennään niin sitähän otetaanki taas uusi kurssi - valuva ja kessää kohti. Se ei laenkaa paskempi juttu.

Vaen pittäähän siinä taetteessa muistaa pittää JOULUKI. Ostaa hillittömästi lahajusta ja jonkuverran syömistäki. Tosin ei passaa rietaantuva mahottomuuksiin. Seon tosi paha olla kun maha on liika täönnä.

Vaen tulipa noesta lahajuksista mieleen. Tuota meikäläesen kirijallisuutta on tyrkyllä tuolla kirijakaopassa. Tosin saattaa olla piilossaki, mutta kyllä etsivä löytää ja kolokuttajalle avataan. Mikäkö? No, vaekka se ostettu kirija, tosin sitä ei tarvi koputtaa aokijaa muutenki.

Ja nettikirijakaoppaan ei tarvi kun napsaotella. Nehän tuo kirijapaketin sitte ulukoovelle jos haluvaa.Siitä se sitte riemu repijää ja Joulu tullee tupahan.Hillitöntä naorunremakkata kuuluu kylälle asti. Arkkukaoppijaat mennee konkurssiin kun kuten tunnettuva naoru venyttää ikkää. Voehan se tosin ottaa takapakkijaki kun herkällä kohalla silimään herahtaa palijosta naoramisesta, vae oliko se pieru? Joka tappaoksessa hajussa kasvaa ku olla jaksaa. 

Tuossa sivussa on muutamija kirijakaoppalinkkejä, mutta kun guuglettaa meikäläesen nimen niin tyrkylle pomsahtaa nettikirijakaoppoja tyrkylle asti. Toenen toestaan halavempija, Tullee Willeenimäenen olo kun halavimman valittee. SAEN HALAVALLA!

Kirijahyllyki komistuu kertalaakista. Kovakantinen kiiltäväselekänen uutuus näkkyy kaevolta kotija.

Ei kae tässä kun ruveta vahtaamaan kuinka korkijalle se pakkanen ihtesä haalaa. Ny on klasissa jo -8.

-O-