ja paparazzit ovat olleet taasen liikkeellä. Tarkotushakusia kuvija on räpsitty ja ommaa erinommaesuutta kuuluttajen on kuvat kiikutettu julukisuuteen.Ompa nuilla ohtaa jopa höpöttää joutavija, että kaekkinaenen elukkaenpito häätyy lopettaa ja syyvä vaen ruohova ja yrrttejä.

Tietennii tahallinen elläenten rääkkäös on tuomittavvaa, mutta kun toemitaan elävän materijan kanssa niin aena sattuu monenlaesta. Elukoeta kuolee ja saerastuu.

Paeneet on kovat kun ruokaa häätyy tuottaa yhä halavemmalla, yhä suurempija määrijä. Kuluttaja huutaa kurkku suorana: KALLISTA!!! Mutta kun ei pysty laittamaan rahaa laitteisiin ne kuluvat ja hajoavat. Selviö on että eläimet siitä kärsii.

Ei se luonnossakaan niin heleppua oo elukalla. Ei siinä ole elukka onnellinen kun peto purree kankusta kappaleita kun on vielä elossa. Mitähän ne piipertäjät niihen hyväksi voes tehä=? Ottaa valokuvija ja tirraottaa säälivän itkun.

Elämä on raadollista.Syntymistä ja kuolemaa. Kärsiihän se immeinenkin, makkaa omissa eritteissään. Paparazzit suunnatkoot pitkät putket sinneki päen. Äeti ruukasi sanua kun elukka sattu kuolemaan tae pantiin korkijalaetaseen; Minähän en karvakorvia sure, vaekka veet silimistä noru, Tae sitte rajummin; Elukka on elukan perseessä!

-O-