on pijetty Eurosta ja Reikasta, on oltu puolesta ja vastaan, maalaeltu piruja seinille ja väritelty taevaanrantaa. Vuoronjäläkeen on oltu rintarottigilla ja välillä on tuomionpäevän enkelit viuhahelleet aevan nakuina, välliin Messijaksen aotuvaat kasvot on ilimestynneet kärsivän kansalaesen näkökenttään.

On ollu mahtavaa jäläkiviisaotta; Mehän sanottiin, muistetaan muistuttaa. Kuitenkaa ei kellää ole harmaata aavistusta mitä olisi merkannu toisenlaiset ratkasut. Ei voe vajeltaa kahta polokua sammaan aekaan

Kinkkistä polokuva mennessä voe susi vilahtaa pusikossa. Siinä ruvetaan panikoemaan kuinka olisi pitäny valita se toenen poloku, Kuitenkaan kukaan ei tiijä jos sen polun päässä on karhu. Saloilla samoillessa voi tulla vastaan vaikka mitä!

Jos vastuksija tulee polun varrella siinä ei huokaelut eikä panikoenti aota. Esteet pitää koettaa raivata tieltä ja jatkaa valitulla tiellä.

Akka tieltä kääntyköön (persut) mies ei pahanenkaan! Sanottiin ennen. Melekonen sovinisti sanoja on ollu tämän ajan mukaan, mutta eipä niin kaohijasti väärässä.

Siitä vaen etijäpäen. Sitkijä kyttyrät korijaa!

-O-