kun Reikalle ei kelepaa ennää rahakaa. Tämä Papntreohan se vasta vekkuli on. Herrat puoli vuotta ryyppää ja puhuvat mukavija ja kehutaan kaverija ja läpsitään olalle: Ollaan velijet keskenään.Sitte saahaan asiat monijen vaeheijen jäläkeen kontikseen niin tämä Papantreo sannooki: Aprillijä. En minä ossaa päättää kysytään kansalta.!!!

Ny on isot herrat ja rouvvat äemissään, että miten se näen. Seoraokset näkkyy heti. Pörssit on romahtanneet ja nurkan takana ollu lama on kohta keskellämme. On se Saelasta?

Ne on nuo isojen poekijen leikit raakoja ja niijen toelaelut vaekuttaa jumalattoman pälijo.Saapas näkkee mitä kalossi tekkee. Ei kae se sivu leivästä viene? Tai pirustako sen tiennee. Vaen päevä kerrallaan.porskutellaan. Jos ei jaksa porkutella niin seon sen ajan murhe.

Panikoemaanhan ei kenenkää kantsi alakaa. Se kun vaen tekkee tilanteen vaekijammaksi.

Melekosija mavonlukujahan ne Saelaksn velijekset päästeli suustaan. Naorussa suin. Ei maha ensimäeseksi vellusten kankkuihin lama iskijä? Passaa se rahan eestä paasata vaekka millasija turinoeta. Pääasia on että piru pyssyy seinällä mahollisimman mustana.

Aekapa se näöttää, niinku on aena näöttäny, totteotuuko ennusteet vae ei. Se oes vaen tärkijää että tykit pysysi vaeti. Aena sen nälän kaa pärijää, viikatemies onki vaekijampi tappaos.

-O-