surree kun kaekesta huolimatta tässä mennä höllöttellee päevän kerrallaan. Vaekka raohattomuutta ja hermostuneisuutta niin siitä huolimatta joka aamu päevä valakenee ja menu jatkuu.

Ens yönähän se asteroeti, vae piruko se oli? mennä vatkottaa meleko votakalla maapallon  sivu.Tiijä sitte onko taevaantiiraajat osuneet laskuissaan seuvullekkaa oekijaan.

Jos sattuuki että tullu pilikkuvirhe tae tietokonneet on antaneet väärää tietuva.. Möykky kolahtaaki Telluksen takaliston. Mahtasi se olla meleko moijjas, sillon vaohti melekomoenen.

Syksy on jatkunu lempeissä merkeissä. nytki on +6 ulkona ja marraskuu jo kohta puolessa. Nyt vaan taetaa ilimat muuttua. Nuo mun koevet meleko hyvät ilimapuntarit. Pari päevää juilinu siihen malliin, että joku muutos tullee. Illalla meinasi myrskyilläkin, ainakin tuuli tohanteli nurkissa ja sokkeloessa.

Aeka kyllä mennee niin vinhaa, että ei ehi kun ihimetellä. Ei tule aika pitkäksi, mieluummin muutama tunti pitäs annoo vuorokauteen jatkoa. Ei ehi nukkumaan kun 5- 6 tuntiin. On niin mielenkiitosia projekteja menneillään, että ajankulua ei ehi aatella. Hyvä näin?

-O-