se on viikko taas hurahtanu. Myrskyvähän ne sääherrat povvaeli. Pieleenmeni .Pikkusen tohaillut nurkissa, mutta ei se ny myskyä sentään.

Taas on valakeena maa. Joku taevaanrannanmaalari käöny panemassa valakijaa mustalle. Kah, käöhän se näenkin mutta taetaa tuo harso sullaa päevän päälle. Tae voehan tuo antaa lissääki. Mikä nuo tiennee.

Kuten näättä ei mun blogissa kaekki oo kohillaan, mutta minkäs teet kun ylläpito ei korvaa lotkauta. Uuven salasanan laettovat, kun aekani kinusin.

Muutenhan tässä ei hätäpäevää. presitentinvaali saa kierroksia ja hiihtokilipaelujaki on jo kattuva asti. Jääkiekkuva en jaksa kahtua alakuunkaa. Se kiekko kulukee niin luijjaa, ettei äijä ehi tajuta missä se kiekko kulukee. Ja se tappelu ja hakkaaminen on ikävää katottavvaa. Vaen joka tykkää niin kahtokoon. Yksilölajit ovat jees.Niin ja Formula.

Tännäänhän ne vissiin vetasevat HOOSIANNAA? Se tietää että joulu lähenee huimaa vauhtia. Vaikka en mikään jouluimmeinen olekkaan koetan väkertää jonkulaesija joulurunoja, palijohan niitä tuolla arkistossa on, mutta eihän lisä pahhaa tee. Onhan toiveissa, että aina muutama olisi onnistunut saamaan jouluista tunnelmaa esiin.

Tuolta tilastosta on hauska seurata eri hakuja. Onnittelurunot ovat aina kysyttyjä. Syysrunot alkaa menettää suosiota ja muuttua joulurunoiksi. Huumorirunot ovat myös paljon haetuita. Siitä ei ole tietoa onko kukaan sitä huumoria blogistani löytänyt?

-O-