oo tämä elämisen laeta. Jos eijoo näläkä niin janottaa ja jos ei oo kuuma nii viluttaa. Millonka se lienee immeisenmieli tyytyväenen? Ei millonkaa!

Nyttii käö kova parkuna kuinka on rahat vähissä, palakka pieni ja työ raskasta. Saatana jättää koko työhön menemättä. Ennen sanottiin, ja suurin kirijaemin: Joka ei taho työtä tehä , olokoon myös syömäti.

Kyllä ne oli ennen asenteet kohillaan. Ei tippunu rahhaa makkoelemalla. Laeskan nimen sae hyvin heleposti. Nykysin se näöttää olevan tarkotus vaen lorvaella, muka työttömänä? Eiköhän ne työhalut tulis kun armopulla hävijäesi tippumasta.Terveille immeisille. Pilettäminen on kivempaa kun tylsä työ.

***

Yhä vaen mulla on tää vuotatus sekasi. Liittäessä kaekki tullee TYÖPÖYVVÄN kautta. Pittää muka sallia semmonen?  Millää muulla saetilla ei tuommosta kiusaa. Lisäksi kun teksti tullee sikin sokin pittää hiirellä ne hämmentää kondikseen. -Kele.

***

Ehkä joku on ihimetelly runojani lukijessa, että jopa poijalla runoratsu nilikuttaa pahasti. Selitys moiseen on, että useimmiten kirjoitan runon johonkin sävellettyyn biisiin. Sävellykseen  yhistettynä runo toimii justiisa. No siinäpä lukija koettaa soveltaa sitä oikeeta nuottia! Niin tae jättää sovittamatta. Eihän tää niin totista hommaa oo. Hyvijä vkon vaehetta.

-O-