se hönkii ilimassa. Eilen oli vielä meleko lämmin päevä iltapäevällä meni yli 15 lämpöasteen. Ny on muuttunu munassa ruoka. Mittarissa on 4 siivua , vaekka aorinko rällöttää täyvellä terällä. Vae ei se aota kun tuo Pohojan akka on ottanu vallan ja puhaltaa täösin palakein. No, nyhhän on lokakuu.

Vaen sehän on soppeotuttava tilanteeseen kateltava lämpimijä kutteita ylle ja körnötettävä lämpösessä paekassa. Saona on hyvä paekka vilun torijuntaan.

Aevan se hatuttaa kun tietää että eessä on pitkä pimijä ja kylymä vuuenaeka.Se ei palijo naorata. Varsinki kun näen vanaha äijä ei mikkää lämpöpatteri oo. Se ei veri ennää kierrä rikisti. Eikö pannussakkaa onkaa riitä?

Sehän on sama juttu joka syksy.Kaekki vaen tehostettuna etellisseen vuoteen. Vuuet ei mee jäläkijä jättämättä.Varsini vanahenemisen näkkee muissa immeisissä.

Soriaasiksen kanssa sitä on taas kusessa. Hilse lentää ja kutajaa joka paekkaa.Perkiisi kun korvalehettii sisäpuolelta luo nahkaasa.Sinne vaekijaa panna rasvaakaa. Perin kiusallista. Ja mikä pahinta se vuosvuojelta pahenee. Siihenki pittää vaen soppeotua. Hoetokonstit on vähissä.

Vaen näellä mennään. Onneksi on tää harrastus että ei kaekkija kolotuksia jouvu kuuntelemmaan eikä oluvasa surkeilemmaan.

 

-O-