ja mellakoeta alakaa olla maaliman joka puolella. Immeiset uhuvaa ja haluavat näöttää naapurille että on muka häävimpi ku se toenen

No, kipinää ja muuta säkenöentijähän siinä syntyy ja saattaapa levitä laajemmalle, niin että kohta on täös kaaos menneillään.

Tottakae epäspppuun tarvitaan aena se kipinä josta tuli syttyy ja sitte se saattaa levitä hallittemattomana laajalle ja pahhaa jäläkijä syntyy. Ruummiita ja vaevasija loijuu joka puolella, eikä kukkaa ota vastuuta tapahtuneelle.

Täällä Suomessaki on noeta pikkukähinöetä siellä sun täällä. Saa nähä mitä on eessäpäen kun näöttää ettei mikkää riitä ahaneuven tulupaksi. Lissää lissää, huutaa vöyrekki eläjä. Aoto pitäs vaehtaa, entisessä tuhkakuppi täönnä ja ensimmäenen kymppitonniki tuli mittariin, vaen kun naapurinsaatana näöttää hankkineen loestopelin, saatana!

Lakkohulluus näöttää totteutuvan ja varmaan laajenee. Vaatimuksia ajetaan väkisin läpi. Piupaut välitetään lamanuhasta tai kokonaisuuksista. Ei tästä hyvä seuraa.. Vaen elämä jatkuu jokatappauksessa. Ehkäpä immeisen on opittava kantapään kautta että hyvinvoenti ei oo itestään selvää.

-O-