ja muuta mölinätä alakaa yhä kiihtyvämmin kuuluva jokapuolelta. Joutilaatki ovat jossaki montussa, kaekki tahtoo armoleipää syyvä, että ehtii paelaamaan ja noeta helekutin pelejä pellaamaan. Tietennii älyphuelin pittää olla taskussa, tietysti ostettuna iskän raholla taemuuten kenkistä.

Kaekki nurisee rahan valtaa ja toesesta suupielestä vaajitaan ittelle lissää sitä rahhaa. Mikkää ei riitä.Kaekista pahimmat vouhkat tahtosivat poestaa koko rahan käötön. Pirruvako tuota itkee? Polttakoon väskysä ja lompakkosa, kokkeilkoon kuinka runsas se sapuskapöytä iliman rahhaa on.

Ne lienee niitä viherijöetä aatteita, niijen mielestähän ei voimaloitakaa tarvita kun sähkö tullee rajattomasti töpselistä ja maeto kasvaa kaopanhyllyllä.

Ei siinä aevo palijo työskentele tavustoja. Siksikö pitänee olla älypuhelimet ja tietävät tietokonneet, valamiit einekset ja sokeriset enerkijajuomat. Kaekki tietysti pitäsi saaha ilimaseksi jaseki vielä kolome yhen hinnalla, Tae jos ihan huippuva niin muuvan kymppi kätteen kun käö Hesessä, että pääsee Mäkkiin jatkolle.    ja maha paesuu, että on pakko syyvä laehutuspillerijä  tae tijeettijaohetta.

Hohhoijjaa!  Vaekijaksi mennee tämä elämä. Vae ei hätää. Luvattu on maailiman loppu olikos se 27 tätäkuuta.Se mahtaaki olla semmosta rytinätä ettei älypuhelin aota. Pelastukkoon ken voe!

-O-