on herroella ollu noesta palakosta ja perkele vielä monella portaalla.Jokku höpelöt uhkaelee lakkoella ja vielä tässä maalimantilanteessa. Sitte kun firma konkkaa niin kurkku suorana huuvetaan, että kun sorretaan ja näläkä on aena vieraana.

On se homma kyllä täösin käsittämätöntä. Liksaa pitäs tulla vaekka jenki aekaasa viettää akiteeraten ja paskaa puhuven. Tuote ja tuotanto se leivän tuo johtajalle ja duunarille. Jos kustannukset on kovemmat kuin tuotto, niin meleko vaekija on korotettuja liksoja maksaa.

Tuntus oekeuvvenmukaselta että vaatimuksista joustetaan kun lama uhkaa. Mutta ei kun lakkuva putkeen. Sosijaalihuolto soppaa tuo.Tietysti siinä sitte haokutaan yrittäjän ahaneus ja kapitalistin halu nujertaa työläenen. Voe taevahan Jumala.

No, nuo on niitä henkimaaliman asijoeta. Suuret AY-pomot tekevät kaekkesa tehäkseen ittesä tarpeeliseksi! Palakka on valtava ja juomat hyvät. Ollaan kovasti jämäköetä, vaekka lopputulos on +/- nolla.  Tavan duunari kummenki hyötyy aeka vähän niihen vouhotuksisista.

Saa nähä tulleeko lakkoja . Tuossa takana höpisevät MUKA tietävästi jäläkipörssissä. Kukin koettaa sanuva viisaasti. Tosin kerraten sammaa kuin muukki viime päevinä.

Asijat mennee niin ku mennee. Siihen vähän vaekuttaa turhat löpinät.Jos ei oo rahhaa, niin eijoo rahhaa, vaekka oesi kuinka rikkaantalon poeka.

-O-