ja muutaki mekkalata on viime viikkoena pijetty tuosta illalla jatkuneesta "Moskasta" Ihimettelempä mitähän tuossa on niin erikoesta. Sitä juomista ja naemista ja rietasta elämää kuin kaekki muutki saeppuvat. Ei noessa oo tillaa hurraahuutoehin.

Moska on paremminki TYLSÄ. Kuulusilla nimillä ratsastava tekele. Tämmösellä pölijemmällä jää arvotukseksi missä kohti siinä on se pihvi? Jos siinä peilaellaan tosipolitiikkojen touhuja, niin hittuvako noesta vatuloe? Jokkaenen tietää mimmosta se on - tae arvaa.

Tietennii kovin kaponen assiihan se tuo ajanviete on. Varsinnii YLENantama  ns.viihde. Ei palijo naorata tavan tallaajaa. Tae voepa tuosta joku naottijakki ja on niin kehittyny huumorintaju että piereminen ja päessäänörveltäminen huvittaa.Homuva ja lespuva täötyy olla joka sarijassa mahottoman palijo. -  Siitä vaen höriseen.

Entä Ylen sarijat? Sitä neitmarpseja Perottija ja Holmesija vuorotellen. Kun yksi sarija kolutaan läpi jo saatana aletaan toenen UUSINTANA. Eikö maalimassa oo tarinata ettei tarvihtisi samoja vääntää vuojesta toeseen. Sehän on Ylen tyyli.

Luonto-ohojemat Ylellä on parasta antia. Uusintoja niissäkin rutkasti. No, samahan tuo kuhan jotakin. Mutta tarttis jotain koortinaatijua olla ettei joka kanavalta tule yhtä aekaa katottavaa ohjelmaa.

Vetasin tuossa valitusvirttä. Sehän on rentikästä valittaa ja moettia olevia oloja. Otetaan toenen kerta kevijämmin ja

 

-O-