ja sanasottaa on taas käöty vähä joka ilimansuunnassa. Tyytymättömyys ja ahaneus pannee immeisen haluammaan aena vaan lisää jja lisää. Mikään ei riitä ja mikä kamalinta otetaan mallia naapurista. Aina pitäs olla kielenmitan toista eellä tavaranpalijouvessa ja asumisen tasossa.

Nyt lähetään taas koskematonta viikkua vajeltaan aika synkissä merkeissä. Synkijä syksy paenaa päälle ja pimeetä on.Kylymää ja märkää.Se on kuitenki vaen kestettävä.

Eilen ei ehtiny mittää poriseen kun oli Formulaa ohojelmassa. MM-leivottiin hymypoeka Vettelistä. Hyvä niin. Meni oekijaan osotteeseen.

Myrskyäkinhän se on pijelly, usijampaan otteeseen. Olikohan la. lun vetasi sähkönki poekki. Sitä ei oo tapahtunutkaan pitkään aikaan. Muistakkaan milloin ollu sähkökatki. Vartin verran oli virrat poikki. Onneksi olin juuri tallentanut kirjoitukset, niin eipä katkos haitannu. Otin päikkät.

Viime viikolla sen sijjaan tuli töpeksittyä ite. Avasin yhen runotievoston. Siihen tuli lätkä joka kyseli jotain, en ajatellu sen enempää vaan painoin kyllä nappia. Tievosto katosi kokonaan. Satoja  julkasemattomiakin runoja meni sen siliän tien. Mun taitoella en osannu niitä paluttaan vaikka kaiken yritin. Harmitti, mutta tehhään uusia. Turha itkijä maahan kaatunutta maitua. Pitää vaan vasta tarkrmmin lukea mitä kone meinaa ja valita kyllä/ei.

-O-