on kuulunu maalimanraetilta. Enimmäkseen ovat puhheet olleet nekatiivisijä ja synkkijä. Kansat on hilluneet ja lahanneet johtajiiaan. Moni nuoriki immeinen on saanu rintaas osuman -

Eletäänkö vielä historianaekaa? Nuorukaiselle kuolla kuuluu...? ei kae se kuolema niin paha oo jos se tullee huomaamatta. Mutta jos jää kitumaan, että vuoskausija väekkyy elämän ja kuoleman rajalla. Seon jo paskempi juttu!

Tae jos joutuu vihollisen vankiksi, sillon, voes kuvitella, ei naorata vaekka kuin oesi  huumorimiehijä/naesija?

Lipsahti nuo porinat pikkusen synkille raeteille, vae eipä tuolla niin vaäliä? Kuhan ny jottae!

Syksystä huolimatta runoratsu on ollu tosi virijänä. Monenlaesta loruva ja höpörunua on syntyny. Ihan valittematta pistelen niitä essiin, jospa siellä joku kohtuutasonenki välliin tulee. Syksyhän tässä on ollut teemana. Joko se milloin pitäisi muuttaa Jouluisiin tunnelmiin? Sinnehän ei ole kuin 2kk -  8viikkoa, seon vilahus kun ollaan siellä.

Pitäisi vaan saaha joulutunnelma päälle ennenkuin siejettäviä Joulurunoj syntyy. OulunYliopiston sivuilla on kolme kirjoittamaani joulurunoa ollu jo 3v. Ei varmaan olisi kelpuutettu aivin olematonta. Käykääs vilasemassa. Niin jos haluttaa!

Vae eikae tässä kun pyhäpäevän kunnijaksi vetasta muutamat riimit. Toki suoramittasta tankaa ja haikua pitää sulloa väliin. Aivan fiilisten mukaan. Tarinankirjottelu on ollu aivan jumissa. Saa nähdä vieläkö sellasta buumia tulee, vai pyssyykö runopuolella.

-O-