oli taassii tuolla Formuloessa Jännä kisa oli kahtuva ja Kovanlaenenki ylitti ihtesä. Kyllä se ihan jees kuski on oes kampe vaen parree.

Tässon ollukki muutma aamu niin kiirettä ettei oo joutanna postaamaan olevaa tilannetta. Se kun tuo Korea on tuolla maapallon toesella puolen on kisat olleet aekasin aamulla. Varsinki harijotella on pitäny ennen kukonpieremää.

No, nyhhän kisat on poes kuvijoesta parviikkoa. Intijaan mennäänsitte  ja taas jännätään.

Joo, seon pyhäpäevä ja ulukona näöttää olevan mukava syksyn sää. +7 mittarissa ja tuuli etelässä. Saattaapa se talaventulo lykkääntyä , tiijä kuin kauas.

Yhen pakkasyönki se sae näelleki maesemille aekaan. Maa oli kuurassa ja rapakko jäässä. Varmaan hättäötti jonkun vaehtamaan talavikiekot kaaraan. Kengänpohojaan niitä pitäs olla piikkejä semmosella joka haakuroe tuolla jäesellä asvaltilla. Tullee kaksi kissankuppija jos sattuu kaatumaan ja pää halakijammaan.

Monenkilaesta vaaraahan sitä on ihimispolosen tienvarressa vaanimassa. Jos sattuu pikkasen horijahtaan, niin seon vientijä ja kiivaasti. Siellä immeinen hätän keskellä rietautuu jopa rukkoelemmaan kun hätä on suurin. Vae jos tilanteesta selevijää ehin nahkoen niin jopa suu taas laolaa riettaoksija ja meno on jumalatonta.

Jokkuhan ne vahavasti uskoo saaneesa voemaa ja apuva häjän hetkellä tuolta ylläältä. Hyvä niin, ettei rukkoukset oo kaekuneet kuuroelle korville.

Vae eikae tässä! Palataan astijalle huomenna jos on mitä ammentaa. Tiijä vaekka sattumija?

 

-O-