ja lauantae. Niin se on taas yksi viikko hurahtanu tuntemattomuuteen, eikä ikinä pallaa. Meikän kohalla ei palijo merkintöjä tullu, muutama runonpätkä ja osaltani sitä ilimanpilluuta.

No eipä tässoo mittää vaatimuksijakkaa. Kuhan häntä töllistellee ja ihimettellee maaliman toelaoksija. Varsinki poliitiikot antaa aehetta hirnua seläkäkeikka naoruja.Mihin vielä ehtinevät kuhan vaohtiin pääsevät.Varsinki persut antavat jopa päevittäen naoreskelun aihetta. On se semmosta sakkija. On se maankaatoihime, että immeiset (osa) ihan tosissaan uskoo tollasen epämääräsen sakin antavan hyvinvoentia ja tasapuolista kohtelua. Kaaoshan siitä tulisi jos ne pääsisivät päätöksenteko puolelle. Oppositijostahan voe huuvella mitä sylyki suuhun tuo.

Pressavaali puolella on pullat hyvin uunissa. Niinistö on asiallinen ja jämäkkä ajattelija tyyppi. Hän jos kukaan tietää mikä maalle on hyväksi.Se vaan jännittää joko eka kierros tuottaa enemmistön. Niinistön taakse. Siinäpä edustava pari linnan isänniksi.

Aikapa tuo näyttää miten käy. Kumpikaan Paavo ja voihan se tulla kolmaskin Paavo?tuskin kummosta osaa äänistä vie. On ne sellasia veijareita. Kepussa tosin lienee niitä aatteenmiehiä jokka äänestää vaikka Ukko Mustilaista, kuhan se on kepu.

Aika näyttää miten käy! Niin huonosti se ei kutenkaan mene, etteikö jotenkin mene?

 

-O-