on taas viikkotolokulla käöty palakosta. Sammaan aekaan kun lööpit huutaa kuinka kaekki kallistuu ja kuinka on niin kamalaa. Ruoka maksaa maltaeta ja niin päen poes. Viina kumminki on hintasa fäärtti!

No ei siinä mittää millon joku oes saanu tarpeeksi. nyt MONTUT  nimittäen ne palakkamontut ovat semmosija monttuja, että sieltä ylösvetemseksi tarvittaanki jo mahtava katepillari. Pojat pisti semmoset rätingit pöytään ettäsiinä hymy hyytyy.6% on semmonen sana, että Suomella on kohta Kreikan kohtalo. Firmat muuttaa kiihtyvällä ryminällä itään.

Nyt olisi ollut oikea suunta miinustaa palkkoja se 6% Se olisi tiennyt työtä ja toimeentukoa kymmenilletuhansille.Yltäkyläesyyvev vyötä muutama reikäväli parempaan suuntaan. Laajentuminen on aena pahasta oli kyse mahasta tae rahasta.

Selvää on että lakoilla vaatimukset viijään läpi. Kukas ne korotukset maksaa? Tietysti kaikki lisätään tuotteen hintaan ja taas ollaan entistä syvemmässä kuopassa Piiri pieni pyörii ja tallaa köyhimmät jalkoihinsa, sillä ei eläkelläisillä mikään nouse. No leipävarras ylemmäksi.

Ammattipomot ei tosiaan ole olleet paikalla kun järkiä jaettiin. Itse pönöttävät huippupalkalla siellä tornissaan. Tekevät itsensä tärkeäksi vaatimuksillaan ja Duunari hurraa kun vaatimukset lisääntyy. Voihan vallaton...! Se palkannousu koetuu pitkässä juoksussa tappijoksi!

-O-