pijetään tuosta kreikan hommelista. Kaohukuvija maalaellaan tapetille tae aenaki taevaanrantaan. Pelijähän se on kaekki tyyni. Kreikka on niin pieni tekijä koko Euroopassa, että Saksa pystyy taskurahollaan maksamaan sen velat. Soeni tullee saamaan pitkän nenän. Mittää maata ei päästetä kaatuun ja se on oekein.Suomelle elintärkijää.

Tietystikkää mulla ei oo tietuva vaen eikae se haettaa jos on hetken ennustajaukkona. Soenillahan on se oma maalimanlopun mantrasa. Luulempa että persuilla ei pysysi vako puhtaana jos iso jytky romahus tulisi. Luulen että suut menis tukkoon. Eihän niillä oo mittää vaehtoehtuva tarijolla. Käet ristissä vaen päevitellä: Johan minä tämän sanon. Yhteen aekaanse KERRAN KIRPASI, mutta onko joku aevosolu liikahtanu ja tullu seleväksi, ettei pelekkä puoluveen kasvatus riitä. Pittää olla selevillä mitä tehhään jos toeveet totteotuu.

Ne oesikki vitsit meleko vähissä jos Soeninlinijaa kulettassiin. Siinä muutama laenamilijaarti on vaen taskurahoja verrattuna siihen mitä menis jos koko Eurooppa olis kanttuvei. Soenin aeka menisi mamujen rajalle rahtaamisseen ja halla-ahon telaketjujen voeteluun. Oesi se asiat mallillaan?

 

-O-