on taas metijassa pijetty tuosta töllöluvastaki. Minnen kyllä jaksa ymmärtää että moesesta asijasta käyvvään polemiikkijä. Jos kerran kahtoo ja töllöttää, niin on tietysti selevää, että siitä pittää maksaa. Sehän on varastamista jos kattoo ilimaseksi.Ei ne ohojelmat itekseen synny eikä pyöri.

Ite lupamaksu ei varmasti kettää kaaja. Palijo enempi mennee monella tupakkiin ja kalijaan vuuessa.. Asenteestahan tuoki asija on kiini ja rehellisyyvestä.Lusmuilijoeta ja luusereita on aevan liijan palijo. sanovatten 250000 seon pitkä penni. Korventakkoon jokkasen varkaan mieltä joka luppaa ei lunasta.

Se metijamaksu oesi ollu semmonen oekija ratkasu. Jookaenen käöttää aenaki ratijon kaotta YLEn palveluja.Jokaiseen talouteen vaan metijamaksu. Kaekki oes samalla viivalla.

Putjettirahotus on hanurista. Joka vuotinen tappelu ja höylääminen. Vaen vallassa olevat saesi äänesä kuuluviin. Oppositijo saes jupista itekseen. Ei hyvä.

Miihkaliki oli kääntäny takkisa. Oli illalla A-tutijossa. Tarpeeton äijä. Puhhuu ennen ku ajattellee sitte joutuu selevittään sanomisijaan.Ei hyvä.

Aekapa tuon näöttää mitä hyöt keksii. Raha on siksi keksitty että sillä maksetaan palveluista joita ei itellä oo. Tae ei pysty  ite tuottamaan.  Näen ollen eipä varasteta tietentahtoen. Kaekella on hintasa Ilimasia illallisia ei oo.  Joku muu maksaa saamasi palvelun, jos et sitä ite tee.Kun sinä kumminki kuuntelet ratijota aenaki aotossa.

-O-