on pijetty viikonvaehteessa Soenin rupijamisesta ehokkaaksi. Oesi kae se meleko huijaos jos tuommonen pelle evustasi Suomen virallista yhteiskuntaa? Saattasi vitsit ja slouganit sattua väärään rakkoon.

Resitentin pittää olla vakaa ja uskottava. Pittää puhua harkiten ja miettiä sitäki voeko puhheesta tulla väärinymmärrystä. Siinei sitte aotakkaa Jytkyt eikä kiihotus. Niin eikä kiihtyminen ja nyrkin pöytäänlyönti eikä vastapuolen nolaus.

No, vappaassa maassa voe äänestää ketä haluvaa, mutta kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ennenkää ei pelleilemällä oo saatu muuta aekaan ku naoruva. Tosin hymyt voe hyytyä, mutta hyytyykö liijan myöhään?

Uutta viikkuva tässä ollaan taas alottamassa. Mennään yhä synkempää pimmeöttä kohti. Tassaospäeväki meni ja ny päevä on joka kerta eilistä lyhempi. Tuolla päälajellahan sei oo kaokana kaamoskaa, se pitkä yö kun aorinko ei nouse eikä laske.

Syksy takapihalla on ottanut taas aimoharppauksen kohti lopullista kuolemaa. Saattohoitoa  vaatii yhä usempi hemestin kasvatti. Ruusun terälehtiä lojuu pitkin maata ja lehet on kellastunneet ja taittuneet lakoon. Nurmikko on vielä tumman vihreää, ei ole ollut yhtään pakkasia joka olisi vihjaissut syksyn saapuneen.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Rallit jatkuu.

-O-