Monensorttista ilimaa sitä kerkijää syksysenpäevän aekana olla. Tuulee ijästä jos lännestä ja molempien välilta. Rättyyttää vettä ja saattaapa Arskaki naamaasa villaottaa. Tuuliki tuivertellee välillä kovvaa ja välliin on tyyntä.

Persujen homma seon vähä samanmallista. Ei tiijä ennakolta minkälaesta evästä persu kantaa taskussaan. Ja joka ukon jos akanki kohalla sama juttu. Kähinä varmaanki vaen kiihtyy kuhan aekaa kulluu.

Mahtaa ne persunevväät olla meleko vanahentuneitä liekö peräti hommeessa. Aenaki parasta ennen on menny aekoja ohi.Vuorollaan jokkaenen persu sylykee suullisen paskaa milon kenenki päälle. Metijahan tuo näöttää saavan viime annoksen.

Soeniki oli jo aeka toevottoman tuntunen illalla töllössä porukkasa tempaoksiin ja se Lerleni suorastaan häjissään. Luulempa että koko porukka hajuvaa ennen ku Euro?

Syksysenpäevän elekeitä on kyllä tuossa Kreiia jutussaki. Herrat puhhuu mitä sattuu. Riippuu taustoesta ja varmaan immeisen luonteesta miten asijaa käsittellee. Joku Esko Seppänen suorastaan naottii kun asijat mennee kehenosti. Ihme äijä!

Eikae sitä kukkaa voe tietää ees huomista päivää. Asijat mennee omalla paenollaan. Kaekki on sattuman varassa kuin syksynen päevä.

Joo, vaen eikae tavan tollukan tarvihe palijon nuppijaan rasittaa. Kattuva vaen syrijästä ja ootta mitä huominen tuo. Peläten pahinta ja toevoen parasta.