jopa itkun kitinätä on viime päevinä ollu havvaettavissa tämänhetkisessä talloustilanteessa. Jokkaenen varijellee roposijjaan ja piilottaa - jos ei sukanvarteen - niin pankkiin kuitenki. Kuluttaa kun kohta ei uskalla kukkaa. Jos sevverran että huoku säelyy. Kuluttamisseenhan kaekki perustuu. Ilman kulutusta ei ole työtä, eikä tuloja.

Raskaansarijan poijat meinaavat alakaa harrastaa mutapaenija. Tarkotan  Pateja ja Timppaa. Siinä läski hytisee ja henki huohottaa kun katellaan vastustajasta parasta otetta. Kumpiki on olevinnaan se maaliman napa ja isä Aorinkoenen jolla on se aenulaatunen viisaos ja mahti hallussa. Pikkusen eppäelen

Jos paenijoesta sitä sopivaa linijaa kahtelee, niin minusta tuo Mooseksen linija on se oekijampi. Kun kansanevustajaksi  pääsee niin pittää puhheissaan pikkusen kahtuva mikä on asijallista mikä ei.Kaekkeja ei voe perustella sananvappauvella.

Tosin nää populistipersut on niitä soppeutumattomia, joijenka mielestä mikkää muu ei oo mittää kun se oma kanta. Soeniki siitä hyvä esimerkki.

Tietenki kansa saa mitä se haluvaa, vaan oma oksa siinä ylleesä katkijaa kun evustaja on niitä immeisijä jokka ei pysty hallitteen etes omija asijoetaankaa. Suuta vaen on enemi kun variksenpoijalla persettä.

-O-