ja turhaa pätinää on taas kuultu sieltä ja varsinki täältä. Vae ei se mittää aeka se kulluu pilivessäki ja asijat mennee sitä ommaa rattaasa siihen ei hetkelliset heilahtelut palijo merkkijjään jätä.

Syksyki on taaas menny etteenpäen, vaekka kuura-aamuja ei oo vielä ollukkaa. Värijä lissää on tullu puijen lehtiin. Esteri on lahajansa antanu ja kerrää nyt voemijaan ankaria pakkasija vastaan.Etelän lapsi kun on niin saa nähdhä kestääkö se Pohjan puhalteluja.

Satteet on vissiin tällä kertaa ohi. Taivas on melekeen sees. Arska kultaelee syksyn värittämijä lehtiä. Hienonen tuulenvire on kuitenkin kääntyny kotasolalle. Se tietää kylymää ja kolijaa lähipäevinä.

Onhan täällä jottae sattunut täällä blogissanikin. Suuren lukeman puoliväli on sivuutettu. Seon tuo 50000 tuhatta meleko suuri luku, toevottavasti kasvaa sammaantahtiin.

Mulla kun aeka mennee melekolaella näessä näpytyshommissa niin tekstiä syntyy väkisellä. Tuo politiikasta virnuilu on minusta hauskinta. Sitä en tiijä saanko mittää hauskoja mielikuvia aikaan? Lienee tärkeintä että on yrittäny.

Vaen eikae tässä! Kynttä kenttään ja sormi jäökkänä tlkkiin nappuloeta. Syksy on siinämielessä hyvvää aekaa, että tapahtuu ja palijo.

 

-O-