tyhyjästä on taas riittäny. Vatuloijaan kuukausi kaupalla jostain ihmetakauksista. Sehän on jo ajatuksena suorastaan mahoton. Kaeken huippuhan oli se että Reikka oes pistäny Suomenpankkiin silijöetä seteleitä. Hah! todella Demarimaista pölöhöyttä. Eikö seo parempi maksaa velekojaan poekkee kun jemmata jonku toesen kassaholoviin.

Mittää vakkuuksija ei tuum seon varma. Sakasa kun on sanonu, että ei suvatti kellekkää etuoekeuksija. Hyvä niin.Euroopan mukana tässä seistään tae kaajutaan. Viisaat oppineet immeiset kyllä tietää mikä on paras menetelmä.

Suomen rahat on pisara valtameressä, vaekka Persupuhheijen mukkaan seon Suomi joka maksaa kaekkijen jopa Sakasan velat. Voe hyvät hyssykät.

Soeni kourat märkänä ja suu ammollaan oottaa että kaekki menisi konkkaan, Se populistille tekkee hyvvää kun hihkasee: MINÄHÄN SANON!!

Mitä ilua on ollunna Persuvoetosta? Ei mittää. Asijat on kaaoksessa ja ressi paenaa hartijoeta melekeen jokkaesella. Oesi jo aeka aatella että yhä hullumpaan suuntaan hakkaraeset asijoeta vie. Tuntekoon jokkaenen Persu piston rinnassaan.

Etellinen evuskunta hoeti homman kiitettävästi. Lamastakkaa ei tavan kansa tienny mittää. Mutta nyt joka päevä Demarit keksii uusia kiemuroeta kansan pään menoksi.

Tietysti kansa saa mitä tilaa. Se on nähty ennenki äänstääkki voe väärin!

-O-