kun vettä sattaa lossuuttaa ja on niin synkkää jotta pahhaa tekkee. Arska on haotaotunu tuonne johoni pilivijen taa ja siellä naorelee suu virneessä immeisen kurijuutta.

Ei ne herrat saaneet Suomesta kesämaata tekemälläkää. Jos vanahat merkit paekkasa pittää niin se vielä rätkii räntääki ja sitte pakkasta ja pahhaa ilimaa. Siinä saa monta kertaa vettää vällyvä niskaan ja kirota pakottavija koepijaan ennen kuin Arska taas alakaa korkijammalta kurkkimaan ja viskaa lämpösätteitään ihimis-saatanan niskaan.

Vaekka se kyrsii niin eipä aota pullikoija vastaankaa. Se saattaa muuten vetästä masennusta päälle ja siihenhän ei oo varraa. Seon synkkyys semmonen taoti, että se pillaa koko olemisenriemun.

Itestäänhän ne parraat naorunaeheet löytää. Ei siinä palijo tarvihe kometiivareilta apua. Varsinnii kun niitä tökkii muistiin, niin niitä lienee mukavata sitte vanahana tavata.,,, Jos muistaa...

Toesaalta mikäpä tässon töllistellessä. Lämpö riittää ja sapuskaaki liijalle asti ja ennenkaekkija  kun ruoka maestuu maenijolta, liikaaki! Taannoenen paenopuvotuski on kääntäny suuntasa taas ylä suuntaan. Sei oo yhtää mukava asia.Mistä hitosta se saanee rakennusaenetta. Mittää herkkuja en oo syöny. Leipä ja sokeri on melkein 0, siitä huolimatta...

Noo, pittää homma kuitenki pittää seurannassa ja panna äijä näläkäkuurille, jos se mahottommiin....

 

-O-