tuo saatanan hupatus tuolla töllössa naäen aamusin. Jumankaota MUKA uutisia , aenakun litanja loppuu se alakaa alusta. Sammaa tuskaa ja pelotteluva kanavalta kuin kanavalta.

Ei oo ihime jos kansa turvaotuu Persuihin ja muihin huithapeleihin. Luuleekohan joku aivan tosissaan, että aotuus revähtää jos joku suunpieksäjä pääsisi johtoon.

Siinä suhteessa Soeni pellaa, omalta kannaltaan viisaasti, että vältelee kaikkea vastuunottamista ja huutelee vaen jonka tietää mummojen kaaliin uppoavan.Toki monen jämynkin miehen.Kansa kohta jakkaotuu Soenijaesiin ja muihin. Huonolta näöttää.

No. asijat mennee sitä rataansa, siinä ei paljon Suomenvaikutus juuri näy. Siis Euroopan kannalta. Meitä vaan 5milliä. Kovastihan ne Suomenkin herrat tuovat ittijään tykö, mutta laehan koeran haokku ei kuulu taevaaseen.

Muuten ei mittää uutta länsirintamalla. Syksy tullee meleko votakalla. Eilen vielä tasasin takapihan nurtsia. Taisi olla viimenen kerta tälle sulalle.

Omenoitakin olen päässyt maistelemaan. Vaikka Esteri on vielä pieni puu, niin urhijasti se lahojotti jo kymmenijä omppuja. Kovasti hyvän makuisia ja terveitä. Eipä tarvii kuoria kun iskee vaan hampaat kylykeen. Nam.

Vielä taitaa tulla lämpönen päivä. Mittarissa jo +14 , komija on ollu kesä. Hallaöetä ei oo aenakaa täällä ollu. Alin lukema muutamana yönä oli ollu +3. Tosin anturi on maasta1,5m korkusella, että on se maanpinnalla käöny 0 lähellä.

Mutta meininki jatkuu. Juttuja tok piisaa ja uutta tullee. Blogissa kävijätkin lisääntyneet valtavasti, että eipä tässä turhaan naputella. Lisääkin mahtuu, siis kävijöitä. Toivotaan että kattaus miellyttää ja panee poikkeamaan vastakin.  Kiitoksia kovasti kiinnostuksesta!  Sivuilla tavataan - tai luvetaan tok suoraan!!!

 

-O-