tässä vaen porskutellaan. Paha päevähän ny tosin on menossa. Syyskuu11 kymmenen vuotta taaksepäen oli kamalaa kattuva. Muista kun kattoen telekkuva kun se toenen lentsikka ajo torniin pahki. Se toenehan tornihan oli jo liekeissä.

Sää nähä pystyykö ählämit pysymaan iisisti tännään. Varmasti ne yrittää, vaen polliisi on meleko tehokas,

Varmaanki kulisseissa tapahtuu palijoki, mutta pölijäähän niitä on maalimalle huuvella.  Käö kun Jutalle. Mennee homma perseelleen ku alkaa leohkiin, että lällällää meiläpä on sopimus.

Joo, seon taas pyhäpäevä ja rallija ja formulaa. Urheiluvahan on ollu muutenki tarijolla. Joukkuvepelleistä en tykkää,  Tarijolla on ollu pesistä korista lentistä potkupallija ja mitä niitä onkaa.? Porukassa se yksilösuoritus hukkuu toisen töpeksintään. Mutta yksilölajissa ei syytä tarvii kaokaa hakija.

Oli miten oli, mutta näen on. Jännetä on kuiteski Formula, parraemmillaan. Siinä sitä pittää olla älliäki päässä ja jumalaton reaktijonoppeos.Tietennii kalustolla on merkitystä, mutta eipä moni varmaan ylettäs Vettelin aotolla sammaan kun Sepe.

Koetetaan kilivotella etijäpäen. Ei suunnitella mittää ikäviä katotaan maalimaa toeveikkaen mielin. Täällä on meleko mukava ellää.

 

-O-