Tiijä vaekka tässä taas muuttuu nämä Luojan ilimat. Vettä tullee ku Esterin saavista ja sää on syksysen harmaa.

Onko kessää vielä jälellä? Toevotaan niin, sitte kesä oes täyvvellinen jos vasta joulun alla lumija nakkaa. Mun puolesta saes olla lumet aena poekessa ja pakkanen. Kesä seon ihimisen ilimaa.

Maanantaetahan tässä aletaan lusimaan. Eihän seo ku humpsaos kun seon illassa. Miten helekutti se tuo aeka livahtaaki niin nopijaan ohitte. Ei kyllä ehi pitkästymmään..

Kohta kolome vuotta oon tätä blogia koettanu yllä pittää. Kävijöetä on ollu kyllä ihimeen palijo. Ehkä jotakin juttuni kiinnostaa kun palaavat uuvestaan. Kiitos!

Laskin tuossa että aika monta sepustusta sivuilla on. Olenhan lähes joka aamu jätökseni pistänyt esille. Heh, määrä korvaa laadun. Noin äkkijä arvioiden runoja lienee yli 5000? ja joka päivä uusia tulee.

Ehän minä mikkää runnoelija tae taeteilija oo, yritän vaen keksijä hauskoja juttuja . Joskus epäonnistuu totaalisesti, mutta ehkä promille päästöistä on joissa on jotain syvällisempää.???

Kuitenkin samoilla teemoilla jatketaan. Esiin mitä mieleen juolahtaa.. Kaikki on keksittyä eikä liity mihinkään todellisuuteen paitsi nuo poliittisetjutut saavat alkuvoimansa lehtistä ja töllöstä.

Täytyy sanoa kuin TV-juontaja: Pysykää kanavalla, aina täällä jotakin joka liikauttaaa???

 

-O-