jatkuu.Sajetta ja kolijaa kelijä pitelee. Nyt on aekaa panneotua tosissaan kiritus hommiin. Kesä onki menny lusmuillessa ja lämmöstä naottijen. E-vitamiinija säelötty nahan alle. Miten sitte lie muijen vitamiinijen.

En tiijä pitäskö alakaa karppaamaan. Seon iisi juttu. Rasvanen pihivi maestuu ja saattaahan siihen muutaman vihanneksen pistää kyytipojaksi. Toki muutama ruvispala ki on paekallaan. Nuo makijat joutas jättää kokonaan. Emännät kuitenki niitä asettelee kahavipöytään ja kynnys on matala . Sortuminen takku varmaa.

No, mitäpä noesta syömisistä. Varmin elinkeino se vielä on. Se elämänpilleri taetaa olla vielä kehittämättä? Sillon vessatki saes muuttaapillerivarastoksi. Eihän niistä mittää jätettä tuu! Immeinen muuttuu langanohuveksi kuikeloksi ja ellää tuha vuotijaaksi.

Vaen nähtäväsi jää vieläkö kessää on jälellä, vae joko synkijä, vetinen syksy vallottaa maesemat. Katellaan ja seorataan tilannetta, ettei syksy yllätä nakusillaan. Pomppaa päälle ja karvahattuva korville. Seon ankara puoli vuotta melekosta kitumista. Kolottaa ja kokovartalokankeos tekee tehtäväsä?

Vaen näellä mennään! -O-