kun meinaa tämä netti tökkijä. Mennee minsatolokulla kun lähettää materijjaa sivuille. Liekö vika mun koneessa vae onko jossae tolopanväli vaella lankaa,

Vaen eihän tuo näen kesällä haettaa. Kummasti on kesä pysyny  kovasti mukavalla mallilla. Lämpöä ja vettäkin sopivasti. Kasvua ja tuoksuja luonto tulvillaan.

Kevään asuntovieras, kirjosieppokin sai poikuensa siivilleen. Nyt on pönttö tyhjä. Kurkistin pönttöön avattavan katon kautta. Ihmeesti sinne linnut oli kantaneet tavaraa, Monta reisua pitänyt tehdä.

Olisihan tässä ollut aikaa ottaa uusiksi ja toinen pesällinen poikia, mutta taisi olla tämä pari niin mukavuuvenhalunen, että lomailevat lopun kesän. Millainen lie se linnun jalanjälki saastumisen kannalta. Ehkäpä joku lintu direktiivi kieltää liiallisen vöyrtymisen kirjosieppo populassa,

Ilmailuhan on tuolla lintujen keskuuvessa se valta liikkumismuoto. Monenlaesta räpistelijää siellä ilimassa räpikö. Mutta alpatrossi jos oes sitä saattasi  liijellä päevätolokulla. Sannohan ne viisaat että kuukaositolokulla. Ei tuo maha olla totta? Tullehan siinä jo hiuka olo. Ravintolat meleko harvassa tuolla taevaantiellä.

Mahtaa se olla alpatrossilla olla joskus orpo olo lun iliman harrastust lentelee pitkin helijät ilimat? No lentoharrastushan on muotija, mutta saattas tuota joskus pittää vappaata.

Immeisellä ne pitäs ollakki siivet meleko laajat että pääsis ponnahtaan taevaalle. Moni se on yrittäny, vaen heikosti on onnistanu. Huluksi ovat tuominneet semmoset ajatukset.

Maanvankina pyssyy imeimen jos ei kapuva Eoropussiin. Vaen semmosta ei katota lentämiseksi.

Raapasi viihteenpuolelle, mutta haetanneeko. Höpötytähän nää mun jutut on ja siksi tarkotettu.

Siirrytäämpä taas kesännaotintaan. Tosin Arska on piilossa, mutta jospa se pikapuouoleen siltä kurkistaa, jos eivät akat ala lirruuttaan. Perinteinen Akkaenviikko alakaa tänään, niin entivanahaan kun värkättiin heinien kanssa seoli melekeen takkuuvarmaa sajetta joka päevälle.Sillon se oli leipä lujassa ja hommaa riitti. Nykysiisähän se on konehommaa, mutta kumminkin on hyväksi jos poutaa, mutta sadekaan ei ole katastrovi. Muovin sissään vaen niin homma hoituu.

Hyvvää akkaenviikkuva vaen heinätekijöelle kuin muillekin ! -O-