- Jaa! Seon lähteny käömään isollakirkolla. Maasturilla posotit?

- Milläpä muulla? Seon köyhän tyyvyttävä siihen mitä on.

- Pankkiin lähit rahoja tuomaan? Saa meikäläenen kehenokansa laenata.

- Poes lähin hakemaan. Nämmön kovija aekoja semmoselle joka on pikkusen keränny sukanvarteen. Nokijasra tuli semmonen tappijo, että luuserit ei elläessä oo semmosija rahoja nähäny.

- Tosi on, eipä sitä rahhaa nää ku rikkaan näpissä.

- Kurssitappijoeta tullee jokapäevä että aevan hirvittää.Ruokaki kallistuu ja pensa ja nyt vielä inhlaatijo haokkaa urakalla säästöjen laijasta. Vielä ne huutaa että jotka on säästäny niillä menne nyt hyvin.

- Sitä laoluvahan sinnoot laolanu niin lauan kun minä muistan. Mitä sitä rahalla tekkee? Seon huoletonta elämä iliman suurija rahoja.

- Sääliksi sinuva käö. Et ossaa arvata kun tuntuu hyvälle setelinippu näpissä.

- Jaa vaen meinaat viijä rahasi sukan varteen? Huonostihan niille siellä käö! Kyllä sen inlaatijon hammas löytää sinnekki. Hiiret hakkaa tae jos lukkaali kärähtää seon toveriki persaokinen luuseri!

- Tuopa ei tullu mieleen. Olokoon se Nokijaki. Vaekka niitä on palijo, niin ei niillä kummosta pottija saa. Jos se käörä kääntyy kun jaksaa oottaa.

- Nythän sun kannattas ostaa Nokijaa kaekilla raholla. Kurssi alkaa nousta niin oot äkkijä pallaottanu hävijöt. Minäki aattelin pari Nokiaa ostaa. Sitähän pääsee rahamiesten sakkiin! Sulla nyt tuli sitte turha reissu? Löpyväki meni. Käö kaopunkin leipäjonossa niin saat tappijot takasi.

- Vaen sinäpä sen sanot! Seon jaksettava riehkasta että jotenki pärijäes, kun herrat lapijoivan rahat ulukomaelle ja oma kansa nälässä kärvöttää.

- Et tuota sinäkää pahemmin oo näläkää nähäny. On mahhaa jos persusta.

- Köyhänavun varassa henkissä pysyny. Huomisesta ei tiijä. Pittää lähtijä. Viehän eokollesi terveisijä, että tuun kyllään kun sinnoot poekessa!

- Sanotaan!

Tojistaa -O-