Joo! sitäpä vaen tulin sanomaan, että tuassiii on mittari pyörähtäny yhen pykälän korkijammalle. Tarkotan ikävuosimittarija joka itekullaki nakuttaa sekunnilleen sammaan tahtiin. Toenen vaen on enemmin alotellu elämänvuosien vierittämistä, riippumatta siitä mitä ite haluvaa.

No, vaekka vuosija tullee niin vakavaa aekusta kae ei koskaa meikäläesestä tuu. Mielikuvitus kirmaa, kuten ootta huomannu, mennee meleko monesti lekkesipeliksi jopa sennii alle? Vaen haetanneeko.? Ehkä helepompaa on ellää kun ottaa asijat kevijästi - huumorimielellä!

Onnitellaki saa! Tuossa alla on tillaa vaekka pitkäänki värssyyn!  Onnesta kun on tässä suurta vaelinkija. Ei satu Loton numerot, eikä Kenossakaan ole tullut pitkään aekaan yhtää latija. Vaen jokkaenen lukija kun syssää ONNIJA pienenkää murusen niin onnenenarkku saa sisältyvä. On se aenaki onnellisena mukavampi ellää kun saa penkuva onnenlaatikkuva surunsiiven sipastessa.

Lorun tapasia onnittelurunoja, sellaisia lyhyitä , olen väsännyt tässä urakalla.Seuraavina viikoina pistän niitä esille. Tilastojen mukaan Onnittelurunot on ylivoimaisesti haetun aihe. Jopa 50 hakua on päivässä ollut sillä nimikkeellä.Ainakin salaisesti toivon, että niistä joku on jopa esitetty jossakin juhlatilaisuudessa.

Joo Hyvää syntymäpäivää minulle! Kyllä se arkikin vielä myttyyttää, nyt on täyskäripäivä! -O-