on pijetty siitä Porttukaalin asijasta. Persut antaa tahallaan yksinkertasille semmosen kuvan, että sinne nyt ollaan lapijoemassa suomalaesen työttömän ja vanahuksen turvaa. siis rahoja.  Lähes kaekki asijaa ymmärtävät kuitenkin se on pienempi paha aottaa kun olla aottamatta.

Eihän siinä lisäksi oo kysymyksessä rahan anto. Kysymys on takauksesta. Takausvelka laukeaa vasta kun velanottaja ei kykene hoetamaan juttujaan.Aena on uskottava parraaseen?

Oli se värikäs näötelmä eilen se evuskunnan käsittely. Niin ku parastaki tejatterija. Kyllä evuskunta käyttäytymisessä jo huomaa kuka on vastuullinen asiajainhoitaja, kuka pelekkä sutkauksilla kykenemyyttään peittelevä pelle, joka menee tiukanpaikan tullen pensaaseen, Pensaasta kuitenkin huutelee kansaan menevästi niitä ja näetä.

Saapa nähä mimmosta sirkusta se on kuhan saahaan uusi hallitus. Ja minkälainen. Jos sinne mennee vasurinäärilaeta, niin varmaan tulee monenlaesta jarrutteluva ja vitteeseen vetuva.

Kylläkae kumminkin asijat tulee hoijettuva, Koskaanhan homma ei oo kaikkijen mieleen. On välistävetäjää ja sivustatyöntäjää ja nythän näellä näkymin myös Raamatulla nuppiin hutkijaa. Homma saattaa olla oekeinki rajua, voepa olla ettei koko suunnitelmasta tule mitään. Katotaan -O-