taetaa mennä nämä Suomen assiit. Polliitikot moksii ja kyykyttää toesijaan, kukkaa ei oon sillä mielellä liikenteessä, että neuvottelemalla ja sopimalla pistetään maan kehitystä jarruttavat asijat kuntoon.

Vae ei! Nuo änkyräpuoluveet istuu poteroessaan tukka silimillä ja hokevat mantraansa.: Meijän kanta eijoo muuttunu, eikä muutu? Ja mikä ihimeellisintä Noi änkyrät yrittää sysätä vastuun entisen poespotkitun hallituksen niskaan.

Mitä pelleilyvä tämmon? Ei tolloenkaa persu taho, että maan tallous pysähtyy ja kaekki palavelut pyyhkästään musejoon, jossa voe sitte käyvvä ihhalemassa ja katumassa, miksi tuli oltua niin änkyrä.

Eikae mikkää asija saa olla niin kivveenhakattu, ettei siinä oo eri mahollisuuksija. Mutta näellä änkyröellä on vaen se yksi poloku joka päättyy umpikuijjaan tae tuliseen pätsiin.

Kyllä se tuo politiikan teko on vaekijaa ja viisaehen vastuullisten ihimisten puuhaa. Kaekenmaaliman pisteijenkerrääjä populistit ja kylähullut joutas jäähä sinne omalle kylälle kometiijaa pitämään. Siitä ei kärsis koko maanmaene eikä tallous. Pitäsikko laatia POLITIIKAN AJOKORTTI!

No, katotaan mitä tulessaan tuo huominen. Nykysillä valinnoella kae mennään seoraavat 4 vuotta. Meni sytteen tae savveen. Tae... Jos äänestää ropsaotettaan uuvestaan. Ei tämä koostumus toemi.-O-