toesinaan, toesinaan taas ei. Elämä valluu päevä päevältä tuntemattomaan tulevaesuuteen. Mitä tuo huomminen on mielessä iltasin kun unta kalastellee. Vastauksiahan ei oo eikä tuu.

Sattumukset pahatkin iskee kuin salama kirkkaalta taevaalta. Joellaki on muka enteitä, mutta seki taetaa olla sitä huuhaata. Enimmäkseen taetavat olla arvailuja tae sitte jäläkiviisautta!

Ehäminä tiijä, vaen on se merkillistä jos näkkee semmosta joka ei oo vielä tapahtunukkaa. Seon jo sitä hihhuli touhua jos olemattomat rinnalla kulkee.

Uskuvahan tietenki saa mihin vaen jos haluvaa. Monihan se uskoo suureen JytkyLottovoettoon. Pannee pitkät rahat viikottaen likkoon ja saa vaen pelekkää kokemusta - jos sitäkää.

Paremminkae ne nuo uskonasijat taetaa olla niitä ajanvietehommija. Monella kuitenki usko on vahava ja joka suvi kokkoonnuttaan suuriin suviseoroehin. Mitä pahatkielet puhuu, ryyppäämään ja naemaan.

No immeisijähän ne ki on ja on ne himot hiirelläki saati lestinuorella. Herran nimeen kun homma kulkee niin helppo se on pyyhkästä tili puhtaaksi kun viimosena päevänä käö siellä pitkässä pöyvässä. Luomumeininkijä!

On se vaan hassua että uskossaki on niin monta "puoluvetta". Taevaaseen tunku on kova ja oma porukka sinne on tyrkyllä etukeolassa. Se vääräuskonen tae pakana on menossa sinne helevettiin tulimerreen!

Julumaa on ja tuntuu yhä ahtaammaksi käövän. Vae eipä tuo mulle kuulu, juttu vaen lipsahti tälleen kun kattelin tuota lehen uutista. -O-