tae aenaki pitäs. Joka puolella kuuluu kamala valitus ja voehke. Kehenosti mennee ja tule ei mittaa... kaorkeintaan sanomista.

Valitusta ja parkuva huutaa suut ammollaan melekkeen jokkaenen. Valituksen ja ätinän aehe keksitään jos ei muuten mene huonosti. Suuri rotesti mieliala vallittee ja suurta pelastajjaa ja onnentuojaa ootellaan, entisijä vallanpitäjiä haokkuvev ja panetellen. Messijas (soeni) on tulossa.

En tiijä lieneekö meikäläesessä joku vika kun en ossaa olla tyytymätön ja kapinallinen. Positiivisellä asenteella näöttää kaekki oekeenki hyvältä. Lämmintä riittää ja leipää - liikaaki. Pienessä näläntunteessa saattas muutama kilo puota lissää. Ny on niin kovin hijasta.

Niin siitä tyytymättömyyvestä. Onko ne nuo immeiset ihan kahajoja? Eikö ne ällyä että varmaakin varmemmin kaekki palakankorotukset ja ettuuvet menevät hintoehin. Ilimasija lounaeta ei oo. Aena ne joku maksaa.

Varsinnii pienipalakkasten on pölijää vaatija korotusksija. Eoron jos saa, niin hintojen nousuun hävijää 2.

Vaen tyhymän pään takijahan kärsii koko ruppi. Vakkaa hintataso on palijo parempi kuin suuret palakankorotukset.

Ölijynhinnallehan täällä ei voe mittää. Jos ne tosissaan alakaa kärhämöijä seon kohta pensalitra 5€ . No siinäki voijaan nähä positiivista että turhat ajelut jää poes ja maalima pelstuu. -O-