puolet tästä tammikuustaki. Ei paha! Se kohta alakaa täe korvallisella elämään, niin ku se ennen aorinkon lämmön lisäytyessä sanottiin.

Aeka outo otushan se täe nykyvään lienee. Täötyy ihimetellä ettei oo jo nostettu suurta halloota täen ja ylleesä loesien sukupuuttoonkuolemisesta. Oesi jo aeka nostaa suuri kansanliike vähenevän täen pelastamiseksi.

Kirppu, se immeistä pistävä, on myös nykyvään niin harvinaenen, ettei nykyimmeinen taija moesta veijarija tuntuakkaan. Sillon -50 luvulla niitä kyllä oli haetalle asti. Aamulla kun petistä heräsi niin tulehtuneet puremajalet kutisi niin maan perusteellisesti.

Oma lukusa oli Lutikat jotka teki joukkorynnäkön kimppuun kun alko uni tulla silmään. Jostakin sänkynliitoks-saumoista nitä kipusi nukkujan kimppuun. Luteet myös haisi pahalle.

Mistä ne syöpäläiset lienee silloin johtuneet? Kyllä kai se naisväki puunasi ja kuurasi, että paikat oli puhtaat. DTT-supermyrkkyvä tupsutettiin surutta sänkyn ja lattijan saumoihin, mutta ei tuo tainnu tehota. Russakat näytti vain lihovan kun sitä nauttivat.

Kyllä se joku suojelija haluvaa ötökät takasi. Nythän niillä on vouhotuksena vanhojen röttelöiten suojeleminen???. Mitä helevettiä? Sileeks vaan ja uutta ehompaa tilalle. -O-