Tuassii uus uamu ja entiset olot. Töllö mualaelee uhkakuvvia mahottomasta  ja kaohijasta tulevaesuuvesta. Eorot kuatuu ja mahoton köyhyys uhkaa Suomen kansaa. Suomalaesen kun muka pittää maksaa kaeken maaliman velat. Iän väristen mualaellaan sitä kuinka suomalaenen uhuraotuu ja muut vuan porskuttaa.

Ja paskat. Samassa venneessä tässä ollaan koko mualiman immeiset. Jos peleko ja epävarmuus saahaan vallalle ja varovaesuutta kulutukseen niin se vääntää rahavirrahanat kiinni. Kukkaa ei osta mittää, niin ei tietenkää tarvihe tehä uusia tavaroeta. Tämä johtaa työttömyyteen jalama on taas tosiassii.

Ns.hyvinvoenti perustuu kulutukseen. Jos kuluttaminen loppuu se on pelit seis. Mutta...

Onko se sitte hyvinvointia asua pankinrahoilla kalliisti rakennetussa talossa? Ajjaa osamaksulla ostetulla citymaasturilla kalliilla pensalla. Käöttää merkkivaatteita ja syyvä kallistaruokaa ravintolassa kalliilla, matkustellen kautta maalimat muka avartumassa? ja monia muita  juttuja.

Passaahan tuota eppäellä. Vuan se kehitys kehittyy ommaan suuntaasa siihen ei pieni immeinen voi mittää. Mutta pakko ei ole junaan hypätä. Voi elää niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. Näellä mennään -O-