tuo eilen tuuleskeli, vettä pani sekkaan eikä tarvinnu hikijä pyyhiskellä. Oesikkohan se merkki siitä että Se on tulossa vääjäämättä. Se alakaa T, kokonaan ei tohi sanua, ettei vallan paekalleen jäävy.

No, alakaahan se olla aekaki. Kolomannes hurahti jo lokakuuta. Petteri, sehän on kohta Joulu. Oes tässä arpeetija kun pitäs lykätä uusi mölläri markkinoille..

Se olisi se 15, saa nähä onko se sitten viimenen? Ohan noeta alakuja montakin, mutta tällähetkellä ei oikein tunnu mielekkäälle. Antaapa kattua miten äijän käö. Voehan se olla näitä syksyn mukanaan tuomaa vetämättömyyttä.

Sehän tuntuu olevan muotia valittaa syysmasennusta, töllö tuos höpättää, että kirkasvaloja pitäs ostaa ja muitakin valaisimia kymmeniä. Markkinointi on saanut tilansa myös YLEssä.

Eipä noeta höpinöetä jaksa kuunnella, eikä oo pakkokaa. Ei tuota ennen tarvinnu kirkasvaluva. Saakutti joku tuiju pahinta pimmeyttä hääti. Ei ees lukija nähäny. Vaen elettiin sillonki. Pieru haesi vahavana ja muutenki oli elämässä tekemisen maku. -O-