tästä touhusta. Suakel kokkeilin tehä tuossa yhen tunnin tuplanahhii, vuan mitä sitä kissanpaskoo. Suhkus män niin ko se entisen isännän naeminen.

Tarkotan sitä, että tuoassii sitä ollan talaviajassa sen muutaman hetken. Kelloja pittee pakittaa ja koettaa vajeltaa samat jälet uuvestaan. Vuan onnistuuko? Eipä tietenkää, kun sei onnustu ekakerrallakkaa.

Hätähän ei joo tämännäkönen. Sehän on punanen ja pannee puupaa! Vuan maenihin tuossa ohimennen tuommosta tuplaelämistähi sattunneen. Kevväälläpä sitte vetasee korvikkeeksi sen mustan aokon kohalle joka syntyy kun loekataan tunti etteenpäen.

Kyllä suaketti seon yhtä kellon raploomista. Pitäs palakata työttömijä ylleisiksi kellonraploojiksi. Kelloja ku kyllä riittää. Siinä viisari värähtää kun nytkäöttee tunnilla puoleen tae toeseen.

Oesihan se tietennii onnellista ja suotavaaki, että kellot siirtys itestään oekijaan aekaan, niin ko tämä tietsikkaki. Aottasikko jos seinäkellon kytkisi verkkoon?

Minä kun en palijo tajjuu missä mennään ja mikä on piämierä. Taijjuun kuitennii sen, että liikkeellä ollaan konsa ei olla makkuulla. Makkuulla tahtoo kuitennii tempasta makkuuhaavoja, sanovatten semmosia saaneet. Siitä eijoo minulla tietuva onko joku Moralla tökkiny, vae onko sänkynpohojassa joku kraapiva esine.

Toesakseen, pirruvako minä silläkkää tievolla teen, ku en tarvihe muutakkaa tietuva, Tuurilla ne isottii laevat seilovvaa, Tuuriinko? Siitäpä mulla eijoo ensikäjen tietoo, vuan suattaahan se olla! Mikä näestä kaekista huolta kantammaan?

Sitähän tullee raskaaksi jos sälyttää kaeken kaman hartijoleen? Astunta on raskasta ja tanner jyskää ja aijjat kaatuu. Se tietää tietysti arpeetija korijaospartijoelle. Kyllä tekemistä riittää, vaekkei tekis muuta ku vahinkuva. -O-