Morjens! Kummanlainen päivä tänään. Ja muutenkin näöttää kummalta. On nääs meleko myrsky ja sajetta mukana lämmintä VIELÄ senverran ettei lumena tule.

Sunnuntaepäevä ja tullee viikko täöteen syysleskenpäeviä. Hienosti on menny. Tekstijä on syntyny tosi paljon. Pitää laatu korvata määrällä. Siellä mielellä rustailen että blogissani vieraita riittää. Lujilla se tuo mittari on ollutkin. Hyvä niin.

Vaen luonto se on lujempi immeisen tahtuva. Ootahan kun koetan selittää. Kuten jo sitä ravottelin eilen niin hinkusin kahtuva formulan aeka-ajot. Ne siirrettiin satteen vuoksi sunnuntaehin.

No, pistin kapulan herättään 4. mutta sissäenen kello herätti jo varttia vaille. No, kattoen aeka-ajot kuin pyhät pojat ja nehän meni toeveihen mukkaan. Kun loppuivat niin kello oli yli 5.

Ajattelin vetasta vielä muutaman  tunnin tirsat. Luottaen sisäiseen kelloon en pannut herätystä aioin herätä 9, jolloin varsinaiset ajot alkaisi.

HAh! kello oli yli 10 kun heräsin ajoja jälellä muutama kierros. Harmitti. No uusinta tulee 14.30 pitää sitten jännätä koko aika. Tulokset tosin tiedän.

Ei tässä vielä ole ehtinyt edes aamupalaa. Maha mouruvaa kuin jotain saahakseen. Moe huomiseen. -O-