nimittäen se pallipelijutska. Tarkotan sitä etelä-Ahriikan MM-vouhotusta. Ny niillä on muka paras valittu?? Voe taevahan taatto. Tuomaripelillähän tehhään kenestä vaen mestari.

Niin ku ny illallahi Hollanti-Espanija saakeli Hollannikas sae korttija jos pikkkusen hipasi vastustajjaa. Eipä tarvinnu ees koskija kun espanijoola heittäösi maahan voehkijen ja kamalaa tuskaa kärsijen.

Vaen kun Espanija rettuutti jopa lyyvä mätki Hollannin pelajaa niitä ei yksisilimänen tuomari huomannu. Pitihän se saaha Espanija voettajaksi kun se mustekala se Paoli oli niin määränny. Koerat ja muut eläväeset, etanoesta puhumatta, oli määränneet jo voettajan. Jumalat oli puhunu. Eipä ollu mittää mahollisuutta muunlaeseen lopputulokseen.

Vaen herrää kysymys. Miksi vitussa tuota piti sitte koko pelijä pelata? Suuri joukko oekein oli maksanu, että pääsi kahtomaan livenä sitä pelleilyvä.

Minusta nuo joukkuvepelit muutenki on hanurista. Tuomarit pääsee liijan suureen rooliin niissä. Kyllä sen tajuvan jos joku tullee ekana maaliin tae hyppää pitemmälle tae nakkaa kepin kauimmas itestään, se on paras, sillä kertaa. . Mutta tuomarit saattaa purkaa antipatijoetaan vihhaamaasa joukkuveeseen .

Tietysti joukkuvepelleissä on yksilöetä jokka erottuu. Hän kunnijansa saakoon. Vaen jos joku on mokaMattina tilanteesta toeseen, nii se on joukkuveen siivellä voittaja. Voe taevaan Jumala!

Ennenpä kahon moottorikilipaeluja kun tuota nahkakuulan potkimista. Totta puhhuin kyllä sitä kahtoo tuota futistaki muun vaevan ohella.Vae ei tuosta tarvihtesi elämää tärkijämpää tehä. Vaen pitäneekö? Siinäpä! -O-