kun sen osovaa. Nimittäen napsaottaa nappulaa oekijaan kohtaan. Pitäsikköhän tuohi väettämä selevittää.

Kahtokeepa nyt! Minnoon aenahi kk tapellu tämän konneen hittauven jopa täyvellisen kaatumisen kanssa. Oon lattaelu sellaemija ja poestanu kironnu ja potkinu  ja sitä vaelle etten oo jorpakkoon tuota vieny.

Ja kaekki turhaa. Muutaman näpäöksen jäläkeen näöttäs olevan kaekki taakse jäänyttä tuskaa. Nimittäen törmäsin semmoseen värkkiin joka lupasi vanahan konneen noppeottaa rallivehkeeksi.

No, uskoenko? En tietenkää, vaan urheilu henkisenä kuitenkin latasin vermeen konneeseen. Ilimaseksihan se lupasi tutkija konneen tilan.

Ja voe poijjaat! Suakel tämä mööpelj oli siunaosta vaelle kuollu. Värkin tijaknoosi oli että konneen terveös on ERITTÄEN HUONO??????. Vammoja ja virheitä lähes 1000.

No, Rahhaa tietysti oltiin vaella. Tätä rahanreikää kun löytyy joka lähtöön. Tuskaelin täänalakuviikon, että tillaanko aktivoenti avvaemen vae en. Nyt tänä aamuan oottaessa konneen aokijamista (1t) kuppi tuli täöteen. Tilasin ja maksoen vempeleen ja eikun korijaamaan tehtyjä virheitä. Puol minnuuttia ja kone uuven veronen. Ny vempaen ilimottaa: KONNEESI TERVEYS ERITTIN HYVÄ!!!Kyllä se tekniikka on ihimeellistä.

Voehan ne huomen aamulla olla taas viat palanneet. Mutta ohan mulla nytkonstit että kone pelittää. Minä annan itelleni ny konijakkiryypit. -O-