kahella kirnulla lisätään Suomeen. Oekijoella jälillä ovat päättäjät. Ei täällä pakkasten maassa pärijätä iliman energiijaa. Sitä mennee helevetin palijo. Nyt kun ne b´viimeset ölijytki sekotettaan merivetteen siellä Meksikonlahella, niin sitä töpselisähkiö tarvitaan kaaraanki, että pystyy käömään hakemassa lenkkimakkaraa ja kalijaa henken pitimeksi.

Ei niitä tajuva noeta vastustajia vaekka kuinka oesi empaattinen. Niijen arkumentithan ovat ettensanosi hanurista. On enempi kun mahollista, että tulevaisuuven immeinen pystyy tuottaan semmosta sähkyvä joka on täösin riskitöntä. Tuskin kuitenkaan! Kehitys tosin kehittyy. Jos se mennee tätä votakkaa kun minun elinaekna , niin VOEHAN BOJAT.

Jääkauvvellahihan ne muka pelottellee. Pittää se olla meleko pakkanen,että se paenuu kilometrin syvvyyteen.. Ja mitä sitte jos niin käö. Ei täällä oo aenutta elävää. Ei täällä henkis säely jos vuosisatojen pakkaset rantaotuu. Ja eikö saatana samat kitisijät huuva siitä ilimaston lämpenemistä. KUMMAA SAKKIJA.

Kyllä se on elettävä tätä päevää. Virheratkasuja tulee joka päivä. Mutta ilman yrittämistä ei mitään voi tapahtua. Kyllä ne skeptikotki naottimassa kehityksen antamasta hyvästä. Pitäsivät saatana suusa supussa. Tai menisivät johonki salolle, toteuttaan ihtijään kivikirveen kera. -O-