Loihe lausumaan suuri taeteilija ja muutenkin ommaa luokkaansa oleva Kimmo F. tuossa Töysäntyttö ketjussani.

Se kun vaen on niin että nämä meikäläesen jorinat ei oo tarkotettu viisaehen ja oppineihen käöttöön, vaen sellasten puolivillasten höpeleöhen niin ku itehhi oon! Ohan se kaohistus kun suuri taeteilija saa pahan viiruksen sieluusa meikäläesen "turhaa touhua" silmäellessään.

Pitäsi olla tuohon portinpieleen varotustaolu, että viisaat äläkööt vaevautuko. Se säästäsi älymystön moneltahhii turhalta touhulta.

No. ei se mittää.Aevanhan tuota valastu kun kävin Kimmon sivuilla. Voe sitä älyn ja viisauvven määrää ja taetokkaeta sanarykelmijä jotka aevan salapasi hengen. Tosin en niistä mittää tajunnu vaen varmaan oli ylimaallisen hienuva korkijakulttuurija.

Tokihan  Kimmo oli jo merkinny olevasa taeteilija ja runnoelija ja mitähän merriittejä lie ollukkaa. Meikä mykisty täösin sen viisauven eessä Nöyränä paenoen pääni alas ja häpesin omija vaatimattomija, kirveelläveisteyyjä teelmiä jokka ei tosijaan hurraeta ansaetse!

Mutta annetaan kukkija ruusujen ja rikkaruohojen. Onhan ny kasvunaekaa. Vaekka oekijastaan kaekki on turhaa. Niin viisaehen kuin tollojen työ on katuavvaa kerran. -O-