jälleen! Yhä kirkkaampana aamut valakennee ja aurinkoki jo pilkistelee taivaanrannan takaa aamusta päivin. Kevät saapuu kohinalla. Tosin pakkasta on vielä yöllä, mutta tällä hetkellä mittari näyttää-0,2 astetta. On akkijä vesi irti. Aurinko lämmittää jo.

Perustin taas uuden osaston jossa julkaisen tapahtumia " Meijänkylältä" Se on mielikuvitus kylä jossa seikkailevat erilaiset tyypit. Päärooleissa on HeinoLeino ja VeePee ja muitakin puolivillaisia hahmoja. Jutut voi mennä joskus aika rohkeiksi, mutta eipähän täällä lapsia vierile. Huumoria pitää olla? Muuten menee immeisen elämä liian synkäksi. Toivon, että osasto saa muutamat naurut irti. Huumorirunot saavat myös jatkoa jotka poikkeaa meijänkylän teemasta.

Poliittisia muisteluksia tulee tuohon "Tikulla silmään" osioon. Nekin on muisteluksia menneiltä vuosilta. Uusiakin syntyy kokoajan, mutta julkaistaan vanhat pois alta ensin.

Tämä tietokone kun on niin vekkuli, että niinkuin tämä vuodatuskin, se tekee tilastoja kävijöista, määristä jopa kansalaisuuksista. Hauska nähdä kun vieraita käy kloppaalisti koko maalimasta. Amerikkaa ja Austraalia myöten. Onko ne vain vahinkoja, kuitenkin muistiin jää jäljet vierailusta. Niitä hauskaa kahtella.

Eipä tässä tänään muuta. Näillä mennään. -O-