Niin sitä taas on yhtä yötä vähempänä. Loppuelämän ensimäinen päivä. Kaikki hyvin. No, nilkka ol niin kippee, että eipä meinannu aluksi ottaa päällesä. Eipähän oo joka aamu samanlainen. Joka aamu katellaan kuitenki päivää positiivarin mielellä.

Yöllä näöttää olleen alimmillaan -18 astetta pakkasta. Lauhempaa ollaan menossa. -13 ja risat on nyt mittarissa. Jäyhää talvia se pitelee. Hassua vaan, että jokka ovat huutanneet ennen lauhoja ilmoja, että kun olisi kunnon pakkasta, niin ny samat naamat noituu matamme jääkarhujen maaksi. Ei kuulemma valkoihosen asuinaluetta.

Mikäs tässä on köllistellessä? Lämmintä riittää ja leipääki. Mitä muuta se vanaharaato kummempaa kaipaa. Mielikuvitusmatkoja voi tehä vaikka vinkuintijaan. On helppoa ja halpaa. Monelta vaivalta säästyy, eikäpä tuota taida olla huonompi/parempi immeinen vaikka reissaisi maailiman ääriin.

Muuten taas pääsee meikän riimit levyllekin. Säveltäjäkaverit kokoovat taas levyä. Meikältä siihen tulee puolenkymmentä kipaletta. Ei paha? Meikän piti ottaa taiteilijanimikin. Heh ettei oma maine pillaannu.

Joo, eikai siinä kun hyvää päivää jokaiselle joka sivuillani käy. Toivon että jotakin jäi mieleen. Edes ärsytti? -O-