tuli lähettyä tälle vuuelle. Viimesenä päevänä olin muka hävittävinäni kaeken rojun jota oli pöyvälle kertyny vuuen mittaan. Olin puhistanu pöyvän oekein luutun kanssa, laettanu jopa liuotinta pesuveen joukkoon.

Vae elä se mittää. Laskujeni mukkaan ny pitäsi olla toenen päevä. Niin eiköhän oo jo jostae saatanan viemäristä solunu likataharoja pöyvälle. MIST NÄET TULLEE. Saa epätoevoessaan huutaa kuin Saonalahen mies sentijensä kanssa, tae kuin entinen ministeri, joka ei tienny mistä sallaesija papereita tullee. Niitä joeta ei oltu tilattukkaa.

Jo kauvvon sitten on hoksattu, että maalimassa monta on ihimeellistä asijaa. Siihen kun lisätään vielä kummat ja muut selittämättömät jutut, ufot ja naeset niin pesussahan siinä mies parka on. Ihmeellisin ja arvaamattomin tuossa joukossa on nainen. Siinä se on elävä jonka aivotuksia ei suurinkaan viisas pysty ennakkoon arvaamaan.

On itestään selevää, että ei kannata etes alakaa ennakkoon suunnittelemaan jotakin. Jos joskus onjoku asia niin se onki kohta sitten näen. Vaekija sitä on perässä pysyäHelepoemmalla pääsee kun oottaa mitä sitte ja minkä verran. Kuitenkin kaekitenkin Kenenkään ei pije alakaa juokseen muijen tahissa jos ei taho. Itekullaki pittää olla oekeus ite päättää tekemisistään.  Vae mitenkä se oli?

Olipa nyt miten oli, mutta näen on! -O-